Welkom bij cafe Modeste

BAR FOOD music

Modeste
About Place
Welkom bij Café Modeste !

Ons concept:

Entertainment, vanaf de lunch, doorheen de nacht en dat tot net voor je ontbijt ! Dit door je de ideale mix van food, drinks & music aan te bieden. Lekker LUNCHEN doe je vanaf 12 u en dat élke openingsdag. Kom je niet lunchen maar spring je half de middag binnen dan bieden we je graag onze APERO aan. De juiste drankjes, de betere bites (barfood, pizza’s en pincas) doen je de tijd vergeten. Zeker op donderdag, vrijdag en zaterdag want dan loopt de apero naadloos over in onze NIGHTLIFE. Vanaf 22 uur schotelen we je onze vaste én guestdj’s aan. Check snel de agenda !

Onze absolute topdag in de week is zaterdag.
Dan kan je niet enkel genieten van een lunch maar ook van heerlijk diner. Het concept van DINE & DANCE is dat je eerst je beentjes onder tafel schuift om enkele uren later met diezelfde beentjes bovenop die tafel te staan dansen.
Tijdens het eten al begint de DJ of live act je op te warmen dus snel schakelen zal geen probleem zijn.
Doe je dit liever privé of met een fijne groep mensen? Huur dan onze aparte bovenzaal voor (grote) groepen.
About Place

Wij kunnen het zeggen,
onze klanten kunnen het beamen

Een van de betere restaurants die ik het laatste jaar in Antwerpen heb bezocht. Topbediening met professionele ober.
Piet Moonen
5
Lekker gegeten, daarna nog een fijne avond gehad. Goede muziek, leuke sfeer.
Lusse Boex
5
Fantastisch verzorgde keuken en zeer goede bediening
Marc De Keersmaeker
5